makkelijke VOEDINGSSCHEMA'S op maat voor jou

Wat eten we vandaag?

Moe van al die diëten? Jojo je op en neer? Je sport veel en merkt dat je niet verder komt. Met een Nutri Fit abonnement is dat verleden tijd!

Beschikbaar op elk device, Tablet, mobiel of laptop

  • Voedingsschema’s afgestemd op de energiebehoefte en het doel van jou
  • Voedingsadvies binnen de schijf van vijf

  • Niet meer hoeven nadenken over wat je vandaag nu weer moet koken

  • afwisselende recepten

  • boodschappenlijstjes voor een week

Klanten die personal training volgen bij Veluwe Fit zijn er bekend mee. Voedingsschema’s op maat. Geen voedingsschema’s die je verplichten je voeding bij te houden. Gewoon een overzicht met wat je vandaag wel mag eten. Heb je zin in iets anders? Klik op de maaltijd en verander het in waar nu nu meer zin in hebt met vergelijkbare voedingswaarde. Makkelijk en handig toch?

Kies voor de juiste energiebalans met NUTRI Fit

Voor een juiste energiebalans moet je weten hoeveel je lichaam verbruikt. Vergelijk het met je bankrekening. Zolang je evenveel uitgeeft als er binnenkomt dan blijft je bankrekening gelijk. Even een weekendje weg is niet erg zolang ergens anders maar weer bespaart. Geef je meer uit, dan neemt je banksaldo af. Verbrand je meer voeding dan er binnen komt, dan val je af. Hoeveel je verbrand hangt af van:

  1. geslacht, lengte en leeftijd
  2. leefstijl (kantoorbaan of fysiek werk, hoeveel keer sporten, hoeveel beweging naast werk en sport)
  3. huidig gewicht en vetpercentage

Met deze drie punten bepalen we je energiebalans Aan het eerste punt kan je niets doen. Verander je punt twee en/of je voedingsinname, dan zal het derde vanzelf volgen, positief of negatief.

Start vandaag

Overig

Een weegschaal met een ingebouwde vetmeting is niet accuraat. Meet maar eens voor of na het sporten, ‘s ochtends of ‘s avonds. Een huidplooimeting is veel nauwkeuriger. Hecht je minder belang hieraan, heb je genoeg aan 1 dieet of wil je het een keer uitproberen? Kies dan voor de basisversie.

De metingen worden verricht bij voorkeur bij een van de PWR (Power) bootcamps. Deze PWR bootcamps zijn circuittrainingen gericht op bodyshape en behoud spiermassa bij afvallen.