TWEE PROEFLESSEN

Doe nu twee keer mee voor een prikkie met een groepsles bootcamp en/of fitboxing

Een geweldige manier om te kijken of bootcamp wat voor je is. Waarom niet gratis? Meedoen met een uur bootcamp is echt wat waard. Een kop koffie met appeltaart kost veel meer en heb je niet zo’n voldoening als met bootcamp. Je bent het waard!

Meld je in drie stappen aan

Bootcamp Nunspeet is onderdeel van Veluwe Fit Personal Training

Stap 1

Koop je twee proeflessen voor maar €5

Stap 2

Download de app

Maak een profiel aan met je mailadres. Vul ook vooral je voornaam in i.p.v. voorletters. Je doet mee met een groepsles dus willen we je ook graag noemen bij je naam.

Stap 3

In de app klik je op groepslesrooster.

Selecteer de dag waarop je een training wil doen (en er plek vrij is) en reserveer je plek. Je plek is gereserveerd en je bent klaar om te gaan. Lees nog wel even de andere tips en instructies door.

Waar is het?

De locatie van een bootcamp staat nog niet direct ingevuld. Die zie je ongeveer 12 uur voordat een les begint. Soms wat later als er onzekerheid is over het weer. Elke keer is de startlocatie ergens anders om het zo lekker afwisselend te houden.

Annulering

Ben je verhinderd? Meld je dan 24 uur van te voren af, anders ben je je credit kwijt.

Wat neem je mee en draag je?

Neem een bidon met water mee. Draag kleding geschikt voor het weertype. Werk het liefst met laagjes en draag geen katoen. Uiteraard sportschoenen met voldoende profiel. Bij koud weer sokken tot over de enkels. In het schemer of donker is een reflectiehesje verplicht. Deze kan je ook hier kopen. Besluit je om een strippenkaart of abonnement te nemen dan krijg je het bedrag van reflectiehesje retour in de vorm van een nóg een gratis strip.

Wat neem je NIET mee?

Je telefoon laat je thuis, auto of fietstas op eigen risico. De instructeur heeft een telefoon bij zich. Heb je storingsdienst of moet je vanwege dringende familieomstandigheden bereikbaar zijn dan mag je de telefoon wel meenemen, op eigen risico. Doe je mee met QR Workouts, dan heb je uiteraard wel een telefoon nodig.

Sleutels

Een enkele sleutel mag je aan de instructeur geven voor in de rugtas. In de rugtas zitten ook materialen voor tijdens de bootcamp. Grote sleutelbossen passen dar echt niet meer bij in. Is de instructeur met de auto dan mag je daar wel je sleutelbos en telefoon op eigen risico in leggen.