fbpx

Personal Training

Met personal training bij Veluwe Fit bereik je wél je doel! 

Nunspeet en omgeving

100% garantie

Welkom bij Veluwe Fit, dé plek voor personal training en bootcamp in Nunspeet en omgeving.

Onze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat jij je doelen behaalt en weer lekker in je vel komt te zitten. Ons team van ervaren trainers staat voor je klaar om je te begeleiden op het gebied van fitness, voeding en coaching. Of je nu wilt werken aan je conditie, krachttraining wilt doen of je voedingspatroon wilt verbeteren, bij Veluwe Fit ben je aan het juiste adres. Plan nu je gratis kennismakingsgesprek en ontdek wat personal training bij Veluwe Fit voor jou kan betekenen.

Wat is personal training?

Met personal training krijg je personal fitness, workouts met privé begeleiding of samen met nog een andere sporter. Meestal zit daar ook voedingscoaching bij voor het beste resultaat, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten.

 

Voor wie is personal training geschikt?

  • Als je een stok achter de deur nodig hebt
  • Zelf niet de kennis hebt
  • Kampt met blessures
  • Goed duurzaam resultaat wil halen
  • Je kind(eren) mee wil kunnen nemen omdat je geen oppas hebt

Conditie

Conditie opbouwen is een onderdeel van het sporten. Het is gezonder om overgewicht te hebben mét een goede conditie dan een goede BMI maar slechte conditie.

krachttraining

Voor spierbehoud is belangrijk tijdens een afvaltraject. We besteden hier ook veel aandacht aan. We werken niet met apparaten maar met echte losse gewichten.

Voeding

“Abs are made in kitchen”

Sporten zonder op je voeding te letten is minder effectief. Je zal wel een betere conditie krijgen maar als je veel moet afvallen je doel is dan red je dat niet met alleen met sporten.

Op afspraak

Plan zelf je training in wanneer jou dat uit komt. Wij werken met een reserveringssysteem. Je kan zelf kijken welke tijden beschikbaar zijn. Met een VIP traject kan je ook buiten normale tijden afspreken met je coach of zelfs bij je thuis of bijvoorbeeld het Transferium of Zandenplas.

100% resultaatsgarantie

 

Geen praatjes maar daadjes. Wij doen 100% ons best en dat verwachten we ook van jou. Geen excuses maar leren van dingen die niet goed gingen. En je mag best af en toe een beetje smokkelen. Als jij niet je resultaat boekt dan gaan we net zo lang door totdat je het wel hebt gehaald zonder dat je er extra voor betaalt!

personal training succes

Personal training is meer dan personal fitness

 

We kijken eerst wat je doel is. Meestal is dat op een gezonder gewicht komen. Al snel komt daar bij fitter worden. Deze twee gaan hand in hand. Maar bij een gezond gewicht hoort ook het kijken naar het voedingspatroon. Dus het is niet alleen het sporten maar echt in combinatie met voeding, hoe doe je boodschappen, wat als het even niet goed is gegaan, lekker in je vel komen te zitten. Een personal training traject is dan ook een coachingstraject.

 

 

Personal training buiten squat
Personal training zandzak
Personal training bench press

Stop met zelf strijden en boek je gratis kennismakingsgesprek

Personal training duo

Hoe ziet een personal trainingstraject er uit?

Kennismakingsgesprek

We beginnen met een intake. Daarin bespreken we je doel en maken we een plan. We houden rekening met je prive situatie. Wat is haalbaar voor je qua tijd en financien?

Trainingsplan

We maken een plan voor je training. De resultaten houden we bij in een mooie app. Ook je afspraken kan je zelf plannen in deze app.

Voedingscoaching

Heb je ook voedingscoaching? Dan krijg je een op maat gemaakt voedingsschema via Vytalcoach

Hoe lang duurt een traject?

Klinkt niet aardig: we willen zo snel mogelijk van je af! Het traject is erop gericht dat je erna zelf blijft bewegen op een manier die bij je past. Veel klanten gaan bootcampen maar kan ook een andere sport zijn die je leuk vindt.

 

Kosten

Wat kost het als je nu niet er mee aan de slag gaat? Minder plezier in het leven. Overal pijntjes. Kans op chronische ziekten veel hoger. Personatraining begint bij €129 per maand voor alleen voedingscoaching. Voor volledig overzicht klik hier.