Heb je een stok achter de deur nodig om te sporten?

Wil je wel bewegen maar je weet niet hoe?

Je zoekt iemand die je helpt met fitter worden en ook nog verstand heeft van voeding.

Met personal training helpen we je doel te halen, gegarandeerd!

Met personal training krijg je het beste duurzame resultaat, door kleine dingen in je dagelijkse routine aan te passen. Je te helpen met sporten met de belasting die voor jou haalbaar is rekening houdend met je blessures. En wil je bijvoorbeeld sneller willen hardlopen of fietsen dan kijken we naar hoe we je beweging of juist rust kunnen optimaliseren.

Wil je ook afvallen en/of spieropbouw? Kies dan voor personal training met voedingscoaching. Ingegrepen bij het VIP pakket

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek

Testimonials

Gedurende 9 maanden heb ik hele prettige personal training gevolgd bij Pim. Communicatie is helder, de lessen zijn afwisselend, uitdagend en afgestemd op je eigen niveau. Inmiddels overgestapt naar bootcamp om daar verder aan mijn doel te werken! Trainen bij Veluwe Fit is een absolute aanrader!

Greetje Bremmer

Goede begeleiding, intensief, willen = kunnen, respect voor kunnen, geloof in eigen kracht, veel info waar je wat mee kan. Ik was geen buitensporter, ben er wel door aangestoken nu. #jemoethetweleffedoen!

Manon Companjen

De beste investering is een investering in jezelf!

Reiskostenvergoeding van €0,29 per km indien PT aan huis buiten Nunspeet

*** Resultaatsgarantie ***

Wij geloven in haalbare doelen. Als je voor een traject kiest waarbij je doel is om af te vallen, dan bepalen we samen wat haalbaar is. Daarbij houden we rekening met je voorkeuren en dagritme. Gemiddeld kan je van uit gaan dat je 0,3 tot 0,7 kilo per week kwijt zal raken voor een duurzaam resultaat.

Personal Training Studio in Nunspeet

In onze personal training studio voel je je helemaal thuis. Prettige kleuren met overal plantenbakken. Niet een grote sportschool maar een trainingsstudio waar jij centraal staat. Bewezen functioneel fitness, met kleine attributen en losse gewichten, zoals je van een moderne studio mag verwachten. Een airbike, bekend van CrossFit ontbreekt ook niet.

  • 1,2 miljoen liter verse buitenlucht per uur

  • Verse bonenkoffie van La Place

  • 200 meter van station

  • Gratis parkeren

  • Industrial design

  • Free WiFi

  • Gratis douchen
  • Toilet

  • Gebruik eigen schone handdoek verplicht

  • Alleen met schone binnensportschoenen betreden

Personal training thuis of buiten in de natuur

Ben je meer een buitenmens? Hoe heerlijk is het om dan lekker buiten te trainen of bij je in de achtertuin. Mooie locaties zijn het Transferium, Zandenplas of bos in de omgeving van Nunspeet. Dat is juist het fijne personal training bij Veluwe Fit. Met onze bus vol trainingsmaterialen komen we naar je toe of naar een locatie naar keuze. Is het toch onverhoopt minder fijn weer, dan kunnen we altijd nog in de studio terecht.