Wat is personal training?

“Een personal trainer geeft motivatie, kennis en advies, op maat gemaakt voor de persoon die wordt getraind. De wensen en doelen van de cliënt worden getoetst op realistische haalbaarheid.” Julia Schippers.

Waarom personal training? Omdat je hiermee het beste resultaat krijgt om je doel te halen. Veelal is dit afvallen of een betere conditie krijgen. Soms wordt het ook gebruikt omdat je een keer een hele of halve marathon wil lopen of een ander evenement wil meedoen zoals de Nunspeetse Keiler.

Bij Veluwe Fit kijken we niet naar alleen het sportgedeelte. Het gaat om je leefstijl. Wat voor zin heeft het als je wil afvallen als je wel meer gaat bewegen maar het vervolgens met verkeerde eetpatronen weer teniet doet. Gedragsverandering is de grootste uitdaging bij veel klanten. Het lukt ze niet alleen. Daarom helpen wij je graag bij het behalen van je persoonlijk doel.

Je doel was waarschijnlijk nooit om overgewicht te krijgen. Afvallen is ook nooit een doel  maar een gevolg van lifesstyle verandering.

Doel bereiken

Hoe ga jij je doel bereiken? Met personal training helpen we je met behulp met doelgerichte trainingen die bijvoorbeeld het vet verbranden of spieren sterker maken op je eigen niveau. De haalbare doelen stellen we samen met een intakegesprek op en doen we ook metingen om te kijken hoe je er nu voor staat. Als je doel afvallen is dan ga je een traject aan van minimaal 3 maanden waarbij je minimaal 1 keer per week personal training doet. Bij Veluwe Fit willen we alleen voor blijvend resultaat gaan. Geen jojo effect. Daarom val je in het begin niet zo snel af als met een crash dieet. Maar als je je lifestyle veranderd is het wel blijvend gewichtsverlies!

Kenmerk

  • Altijd één op één training
  • Gratis intake gesprek en metingen bij afname personal training pakket
  • Persoonlijke doelen vaststellen
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Voedingsschema indien gewenst
  • Minimaal 1 x per week voor 3 maanden
  • Mogelijkheid voor locatie bij jou in de buurt
  • Vaak gebruikt om gewicht te verliezen

Maak een account aan

Kies een abonnement of strippenkaart voor personal training in de shop

Boek een intake

Investeer in jezelf, je bent het waard!

Meer weten? Neem dan nu contact op.