Wat doen we?

Veluwe Fit is een sportbedrijf dat zich richt op sporten in de natuur of buiten op straat om je fit te maken of te houden op een verantwoorde manier. In de natuur voel je de vrijheid, de elementen van de natuur. Dat geeft een extra beleving aan het sporten. De slogan is niet voor niets “buitengewoon”.

Je bent het waard om in jezelf te investeren. Jij bent buitengewoon!

Visie

Veluwe Fit staat voor een balans tussen verantwoord bewegen, plezier en grenzen opzoeken om persoonlijke sportieve en/of lichamelijke doelen te bereiken. Daarbij willen we zo veel mogelijk gebruik maken van de natuurlijke omgeving van de Veluwe.

Missie

Uitdagende, doelbewuste trainingen geven om het lichaam elke keer weer een nieuwe prikkel te geven in een omgeving die mentaal een extra boost geeft. Een lifebalance te ontwikkelen zodat zo veel mogelijk een gezonde levensstijl wordt nagestreefd volgens de huidige beweeg- en voedingsleer.

Logo

Het logo van Veluwe Fit staat voor een sporter en een blad van een boom. Dat blad is tegelijk een heuvel waar die sporter tegenop loopt. Dat is precies wat we bij Veluwe Fit doen: Sporten en gebruik maken van de elementen in de natuur.

Werkwijze

Om je persoonlijke doelen te halen is het handig dat we weten wat je doelen zijn. Dat doen we met een intakeprocedure. Je mag vertellen wie je bent, je belemmeringen en hoe je zover bent gekomen dat je nu contact hebt met Veluwe Fit. Ook wat je al in het verleden hebt geprobeerd.

Veluwe Fit werkt vooral met eigen lichaamsgewicht en kleine hulpmiddelen die in de rugzak van de instructeur meekunnen zoals springtouw, TRX en cones. Maar ook maken we gebruik van kettlebells, autobanden en andere zwaardere attributen voor een afwisselende en gave training.

Met de juiste techniek en training ben je hiermee in staat om een complete workout te doen en je fitter te maken. Wil je afvallen dan begeleiden wij je met je lifestyle. Afvallen kan iedereen, lifestyle veranderen voor blijvend resultaat is een ander verhaal. Daarbij kan intensieve begeleiding je helpen in de vorm van personal training

Ik hoop je snel te zien!

Sportieve groet, Pim Plaggenborg.

Pim
PimPersonal trainer
Ik ben Pim, getrouwd en heb vier kinderen. Het grootste gedeelte van mijn leven ben ik woonachtig in Nunspeet. Na mijn opleiding civiele techniek ben ik eerst daar tien jaar werkzaam in geweest. Langzamerhand rolde ik in de ICT en ben daar nu nog steeds gedeeltelijk werkzaam in. Ik hou ervan mensen te motiveren en hun grenzen te laten opzoeken en verleggen. Sport heeft in mijn leven altijd een grote rol gespeeld. En waarom die twee niet combineren?
Zodoende heb ik mijn diploma’s in de sportbranche gehaald.
– Fitnesstrainer A
– Fitnesstrainer B (bijna afgerond)
– Bootcamptrainer
– Sport en voeding
– Personal trainer business
– EHBO uitgebreid

Zelf beoefen ik actief mountainbiken, volleybal, hardlopen, trailrunnen en fitness. Ik hou ervan om lekker buiten bezig te zijn.
Ik probeer enthousiast en gevarieerd les te geven maar wel op een manier dat je lichaam constant uitgedaagd wordt