Wie zijn we?

Veluwe Fit is een personal training (PT) bedrijf dat zich richt op sporten en lifestylecoaching in de natuur, buiten op straat of in de natuurlijk opgezette PT Studio. De teamleden zijn enthousiaste, opgeleide trainers, die je willen meenemen om je gewenste resultaat te halen. Of dat nu voor je plezier deelnemen aan de uitdagende groepslessen is, of je bijvoorbeeld begeleiden in een leefstijlverandering.

Je bent het waard om in jezelf te investeren!

Pim
PimPersonal Trainer
Eigenaar en oprichter Veluwe Fit.
Houdt erg van HIIT trainingen en functional training. Geeft personal training, bootcamps en fitboxing. Naast de trainingen houdt Pim van mountainbiking en golf. Getrouwd met Miriam en heeft vier kinderen en twee kleinkinderen.
Miriam
MiriamAmbassadeur Nunspeet Sportief en Gezond
Fotograaf en mede-eigenaar van Veluwe Fit. Is altijd wel te porren voor een flinke workout in de natuur of wandelen met de hond. Ambassadeur voor sporten in de openbare ruimte van de gemeente Nunspeet. Getrouwd met Pim
Komt hier jouw foto?
Komt hier jouw foto?vacant
We zijn op zoek naar aanvulling in ons team. Weet je deelnemers te enthousiasmeren, heb je gevoel voor humor en kun je het beste uit de deelnemers halen met je goed opgebouwde trainingen? Pas jij bij de leden, het team en de visie van Veluwe Fit? Neem contact op!

Visie

Veluwe Fit staat voor een balans tussen verantwoord bewegen, plezier en grenzen opzoeken om persoonlijke sportieve en/of lichamelijke doelen te bereiken. Daarbij gebruikt Veluwe Fit zoveel mogelijk de natuurlijke omgeving van de Veluwe.

Missie

Uitdagende, doelbewuste trainingen geven om het lichaam elke keer weer een nieuwe prikkel te geven in een omgeving die mentaal een extra boost geeft. Een lifebalance te ontwikkelen zodat zo veel mogelijk een gezonde levensstijl wordt nagestreefd volgens de huidige beweeg- en voedingsleer.