fbpx

Bereik je ideale gewicht en word fit

Gezond en in vorm met voedingscoaching

Al veel pogingen ondernomen om op gezond gewicht te komen?

Te streng dieet, geen rekening houden met je voorkeuren, apart voor je gezin moeten koken of geen begeleiding. Met als gevolg jojo effect en weer een teleurstelling. Herkenbaar?

Tijd voor een andere aanpak om op gezond gewicht te komen

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!

Onder begeleiding van je coach stellen we via een app een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Eindeloos veel mogelijkheden

Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database.

Laat je inspireren

Er zijn 2000+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk je voortgang

Bekijk je progressie in de statistieken of voortgangsfoto’s en wijzig zelf je voorkeuren indien gewenst. 

Handig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!

Persoonlijke coach

Plan een wekelijkse Zoom meeting in met je coach om je vragen en voortgang te bespreken. Een goede stok achter de deur. En via de chatfunctie kan je coach je zo nodig bijsturen, of stel zelf vragen.

Sinds januari begonnen met bootcamp bij Veluwe Fit, en dit in maart uitgebreid met voeding coaching erbij. Hierbij word ik door Pim begeleid, het contact is helder en duidelijk. En ik kan je vertellen, je mag echt veel eten!
Als je iemand zoekt met veel ervaring en die een goed luistert oor kan bieden, zoek dan niet langer, bij Veluwe Fit ben je op de juiste plek!

Alice Hendriksen

Meld je aan en boek gelijk resultaat!

100% resultaatsgarantie,

Haal je je doel niet ondanks dat je je voor 90% aan het schema houdt, dan gaan we kosteloos door totdat we wel het resultaat hebben gehaald!

Wat krijg je?

 

  • Uitgebreide intake via Zoom of in de PT studio
  • Voeding afgestemd op persoonlijke voorkeuren
  • 5 coachingsmomenten via Zoom, voor vragen en bijsturing
  • gebruik app

3 maanden voedingscoaching voor

€299

Betalen in 1, 2, 3 of 6 termijnen mogelijk

 

Vul het formulier in door op de knop te klikken. Na het versturen neem ik contact met je op, maken we kennis en doen gelijk aanpassingen. Tijdens het gesprek kan je aangeven in welke termijnen je wil betalen.