Kom in beweging voor een ander

Doe mee aan de eerste Muskathlon in Nederland!

Van 28 mei tot en met 4 juni 2021 werkt Veluwefit mee met de Muskathlon voor het Scharlaken Koord in Amsterdam. Zij helpen vrouwen die slachtoffer zijn van mensenhandel, gedwongen prostitutie en geweld. Deze vrouwen krijgen een kans op een nieuwe toekomst. En jij kunt helpen! Door mee te doen aan de eerste Muskathlon in Nederland.

Kijk niet langer weg – stap uit voor haar

Wat is een Muskathlon? Als Muskathleet kun je verschillende uitdagingen aangaan: de halve of hele marathon, een ultraloop, 63 kilometer wandelen of 120 kilometer mountainbiken! De Muskathlon is een sportieve uitdaging voor een goed doel die jouw leven en dat van anderen kan veranderen! In allerlei landen vinden Muskathlons plaats. Met jouw Muskathlon geef je vrouwen die in de gedwongen prostitutie zitten, een kans om daaruit te ontsnappen.

Wanneer? Van 28 mei tot en met 4 juni 2021

Waar? Onder meer in Amsterdam en omgeving
Meer weten over de Muskathlon 2021? Ga naar de site

Stap uit voor haar

Iedere deelnemer willen we uitdagen om vier vrouwen die nieuwe toekomst te geven. Hoe gaaf is dat? Naast je sportieve prestatie ga je er voor om €10.000 sponsorgeld te verzamelen. Dat lijkt veel en dat is het ook. Met dit geld bevrijdt je vier vrouwen! Is dat je zweet, pijn, ongemak en inzet waard?

Hoe dan? – met eigen inzet én hulp van Veluwe Fit!

We gaan niet zo maar die prestatie neerzetten. Omdat je je grenzen gaat verleggen mag je je laten sponsoren door familie, vrienden, collega’s…

Veluwe Fit gaat helpen om je te trainen, gratis, voor niets. Je krijgt hulp om het geld bij elkaar te krijgen. Pim (trainer en eigenaar Veluwefit) heeft in 2014 meegedaan: “Ik heb heel hard getraind en het was zwaar. Maar de ervaring was geweldig. Ik wilde na het mountainbiken zelfs nog de halve marathon doen!”

Ga de uitdaging aan

Maak het verschil met jouw inspanning en doe mee met:

  • Halve, hele of anderhalve marathon

  • 180 km fietsen

  • 63 km wandelen

Hoe kan ik ooit zover rennen, fietsen of wandelen?

Antwoord is discipline. Wij gaan je helpen om zo veel mogelijk blessurevrij het doel te halen. Drie keer per week sporten is voldoende. Als je nu geen kilometer achter elkaar kan hardlopen, ga dan voor de have marathon. Kan je nu al 10 kilometer hardlopen, ga dan voor de hele marathon! Misschien vind je fietsen leuker of heb je last van je knieën. Ga dan lekker fietsen of wandelen.

Veluwe Fit helpt je met:

  • Trainingsschema’s

  • groepstrainingen

  • voedingsadvies

  • gratis Virtuagym PRO

Hoe zit het met corona?

We weten niet hoe het gaat lopen. We weten wel dat ook met een lockdown, de plannen nu zo zijn dat je buiten mag sporten.

Meer informatie

De Muskathlon is een initiatief van de 4e Musketier. THDV is als partner betrokken als een van de goede doelen. Veluwe Fit is gevraagd om mee te helpen bij deze editie van de Muskatlon. Voor meer informatie klik op de link hieronder.

(Misschien) mee doen?

Geïnteresseerd om mee te doen? Het kan je over de streep helpen als je weet dat anderen ook al mee doen.

Deelnemers halve/hele marathon: Annelies van Wezep, Hans-Peter den Hartog, Michel Drost, Maria Janke, Henk Klaassen, Pim, en jij?