Let’s start fit!

Heeft de familie bootcamp herfstvakantie ook iets me je gedaan? Gezien de positieve reacties en plezier op de foto’s denken wij van wel. Goed nieuws, je bent niet de enige. Daarom gaan we hiermee door! In de kerstvakantie maar liefst twee dinsdagmiddagen. In de week na de kerstvakantie heeft team Nunspeet een actieweek, Let’s start fit. En in die week doen we NOG een keer een familiebootcamp op de woensdagmiddag!

Wil je meedoen met de familie bootcamp? Lekker laagdrempelig buiten sporten samen met je kinderen? Je kunt vrijblijvend meedoen en ervaren hoe fijn het is om buiten te sporten, wel zo veilig. Uiteraard helemaal volgens de richtlijnen van de overheid.

Familiebootcamp

Een familie bootcamp is een aangepaste bootcamp. Geen zware materialen maar veel lichaamsgewicht gebruiken en korte stukjes rennen. De kids kunnen dat geweldig goed. Kunnen de papa’s en mama’s ze bijhouden? Maakt niet uit, zolang jullie maar plezier hebben bij het sporten. Wij zorgen ervoor dat iedereen vanaf vijf jaar mee kan doen, ongeacht je huidige conditie.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Geef alle personen door die komen, ook het aantal kinderen. Dan kunnen we de leukste bootcamp voorbereiden. De contactgegevens worden niet gebruikt voor marketing doeleinden. Deze zijn alleen i.v.m. de corona maatregelen.

  • Voor wie? Volwassenen met kinderen vanaf 5 jaar

  • Wanneer? 22 en 29 december plus 6 januari

  • Locatie: Zandenplas, bij het huisje.

  • Kosten €5 per gezin plus €1 p.p. per middag

    of €20 voor alle drie middagen

Ja, wij doen mee!

We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met je voorkeur. Indien dat niet lukt nemen we contact met je op. Mocht je dan niet kunnen dan hoef je natuurlijk niet te betalen.

Wist je dat?

Veluwe Fit ambassadeur is van sporten in de openbare ruimte in de gemeente Nunspeet? Dit is in het kader van Nunspeet sportief en gezond. Gaaf he?! Samen met andere ambassadeurs, verenigingen en bedrijven willen we graag het gezond bewegen promoten.

Corona maatregelen

Volgens de huidige maatregelen mogen we en kunnen we verantwoord bootcampen met leden die op één adres wonen. Personen die niet op één adres wonen kunnen in een groep van maximaal vier personen deelnemen. Er mogen meerdere groepjes van vier personen zijn, voor gezinnen is er geen limiet. De groepen mogen niet mixen en moeten anderhalve meter afstand gehouden van leden die niet op één adres wonen.

De bedoeling van de familie bootcamp is dat je de oefeningen met leden van je gezin doet, de bubbel. Heb je geen gezin of kom je alleen met je zoon of dochter dan kan je dus geplaatst worden bij iemand anders. Dan is de maximale groepsgrootte vier personen.

Je hoeft geen mondkapje te dragen tijdens het sporten.

Heb je gezondheidsklachten, ben jij of is een van je huisgenoten positief getest op corona en nog niet 24 uur klachtenvrij? Dan mag je helaas niet meedoen.

Bovenstaande informatie is onderhevig aan veranderingen door overheidsmaatregelen. Bedankt voor jullie begrip!