Samen sporten is leuk

Nu heb je nog een betere reden om je vriend(in), partner, kinderen of buur mee te nemen naar onze bootcamps of een personal training traject aan te gaan. Het is niet alleen goed en leuk voor hun maar nu ook goed voor JOUW portemonnee.

Bij elk nieuw lid ontvang je een maand gratis lidmaatschap, ook als je nu onbeperkt sporten hebt. Neemt het nieuwe lid een abonnement dan betaalt hij of zij de eerste maand niets. Heb je nu een strippenkaart dan krijg je 5 strippen gratis.

Bij personal training mag je maatje gewoon gratis meesporten. Hoe motiverend is dat?!!!

Hoe krijg je die maand gratis?

Geef de gegevens van je introducee door via onderstaand formulier, mail of per Whatsapp, dan zie ik gelijk dat jij de maand gratis krijgt. Geef hierbij de naam, adres, telefoonnummer en het mailadres van die persoon door. Eventueel geboorte datum.

Ben je zelf nog geen lid en wil je samen met iemand komen sporten? Dan geldt deze aanbieding ook voor jullie beiden! Mail of app je gegevens door. Geef duidelijk aan dat je samen wil sporten. Uiteraard kan je eerst een gratis proefles volgen.

Ik geef mijn vriend op

* Ben je nog geen lid maar geef je je samen met iemand anders op? Vul dan hier de naam van je vriend in en in de overige velden je eigen gegevens