fbpx

BOOTCAMP

Een snelle en leuke manier om fit te worden

Nunspeet en omgeving

Bootcamp Nunspeet en omgeving

 

Wil je jezelf echt fit voelen en is een sportschool niets voor jou? Dan is bootcamp de perfecte trainingsmethode voor jou! Bij Veluwe Fit bieden wij bootcamps aan die zijn aangepast om het echt leuk te maken. Tijdens onze lessen maak je gebruik van je eigen lichaamsgewicht en objecten die je in Nunspeet en omgeving kunt vinden. Of we nu op dezelfde plaats blijven of ons verplaatsen tijdens de les, we voegen altijd een spelelement toe bij de normale bootcamps. Bij Veluwe Fit hebben we bootcamps voor elk niveau, of je nu een beginner bent, meer van krachttraining houdt of cardio wilt doen. Probeer een proefles en ontdek hoe snel je fit kunt worden met bootcamp!

Verschillende soorten bootcamps

We bieden verschillende soorten bootcamps aan in Nunspeet. Er zal vast wat voor je bij zitten, of je nu net start of een doorgewinterde buitensporter bent.

Beginnersbootcamp

Heb je lange tijd niet gesport? Dan is deze groep wellicht wat voor jou. Kleinere groepen en intensiteit is lager dan de normale bootcamp. Binnen een paar weken zit je op een niveau dat je met de gewone bootcamp mee kan doen. De bootcamp is meestal buiten maar bij heel slecht weer koel je af en is de bootcamp binnen in de studio.

Tijdsduur: 45 minuten

Max groepsgrootte: 12

Locatie: wisselend

Niveau *

Wanneer?

maandag 18:00 uur

Bootcamp regular

Dit is een normale bootcamp, zeer afwisselend. We werken met gewichten maar ook gaan we verplaatsen. Regent het? Dan gooien we tempo omhoog om niet af te koelen.

Tijdsduur: 60 minuten

Max groepsgrootte: 16

Locatie: wisselend

Niveau **

Wanneer?

maandag 19:00 uur

dinsdag 19:15 uur

woensdag 19:00 uur

Bootcamp-trailrun

Bij deze bootcamp ligt de nadruk hardlopen, door het bos. We wisselen af met oefeningen met alleen lichaamsgewicht. Dit is een ideale bootcamp om beter te leren hardlopen. Als er twee instructeurs zijn verdelen we de groep op niveau.

Tijdsduur: 60 minuten

Max groepsgrootte: 12

Locatie: Ronde huis of carpool A28/Elspeterweg

Niveau * tot ***

Wanneer?

Zaterdag 9:00 uur

Bootcamp-power

Bij deze bootcamp ligt de nadruk echt op kracht. Meestal is het een circuitvorm waarbij we om de zoveel seconden doordraaien naar een volgend station. We trainen met verschillende gewichten. Precies zodat jij het net vol kan houden. Dit is een ideale training die zorgt dat je tijdens het afvallen je spieren. Mooi uitzicht bij de Zandenplas.

Tijdsduur: 60 minuten

Max groepsgrootte: 16

Locatie: Zandenplas (of studio bij slecht weer)

Niveau * tot ***

Wanneer?

Vrijdag 9:30 uur