Wil je fitter worden, buiten sporten maar je zie je er tegen op om daarmee aan de gang te gaan?

Bootcamp is een militaire trainingsvorm om je snel fit te krijgen. Maar ja, niet iedereen is een marinier toch? Daarom hebben we een beginnerscursus om de oefeningen goed aan te leren en basisconditie op te bouwen.

Je leert basisoefeningen zoals opdrukken, hoge plank, lage plank, mountainclimbers, loopttechniek en burpees. Hoofdzakelijk oefeningen met je eigen lichaam, zonder attributen. Ook heel geschikt voor als je een blessure hebt en toch een beetje fit wil blijven.

De lessen duren korter en je hebt meer rust tussen de oefeningen door dan tijdens een normale bootcamp. Dus, wat let je? Vul je gegevens in onderaan de pagina en dan ben je van harte welkom.

Oefeningen

Op je kop staan hoeft echt niet gelijk. Je leert ze langzaam aan. Echt, je bent sterker dan je denkt!

Plezier

Sporten zonder plezier hou je niet vol. We zorgen er voor dat je het wel vol blijft houden

Doelen behalen

Je merkt al snel resultaat!

Wanneer?

Dinsdagavonden om 18:30 uur. Er zijn trouwens ook Fit en Slank groepen gericht op afvallen, ook heel geschikt voor beginners!

 

Hoe?

Je krijgt een mail om je Virtuagym account te activeren. Via deze app kan je in het groepslesrooster je opgeven voor de beginnersbootcamp. Met deze app kan je een les boeken, credits kopen, challenges aangaan met anderen en workouts vinden. Wil je nog meer dan kan je ook upgraden naar PRO+ membership.

 

Waar?

In de Virtuagym agenda zie je waar de lessen plaatsvinden. We wisselen de locatie vaak af voor de afwisseling. Bootcamp is altijd buiten in de natuur, tijdens de zomertijd. Als het donker is dan zijn we in de bebouwde kom te vinden.

 

Wat neem je mee?

Het is verstandig om een bidon met water mee te nemen bij elke training. Werk met kleding in laagjes, je krijgt het snel warm. Zorg voor goede sportschoenen. Merk maakt niet uit, zolang ze maar lekker zitten. Onder de 8 graden draag je sokken tot over de enkels i.v.m. voorkomen blessures. In het donker moet je een reflectiehesje aan, ook te koop bij Veluwe Fit.

 

Wat kost het?

Je proefles is gratis. Daarna kan je kiezen voor een strippenkaart of abonnement. Zie tarieven. (Pssst, via de aanmelding hieronder krijg je twee extra gratis strippen bij aanschaf strippenkaart of abonnement…..)

Ik wil een proefles voor beginnersbootcamp

Bedankt voor je aanmelding. Wij maken een account voor je aan in Virtuagym, geven je een credit en dan kan jij zelf bepalen wanneer je start (binnen een maand).
There was an error trying to send your message. Please try again later.