Gratis* personal training afvaltraject t.w.v. €1500?

Grijp deze kans om je BMI onder de 30 te krijgen!

Om een aanvullende diploma te halen heb ik een of twee perso(o)n(en) nodig die ik gedurende drie maanden intensief mag begeleiden. Het traject is voor deelnemers die echt gemotiveerd zijn om nu maatregelen te nemen om een gezonder gewicht te krijgen. En dat personal trainingstraject krijg je helemaal GRATIS* t.w.v. €1500.

Maar….hier moet je wel wat voor doen.

Je moet bereid zijn om:

  • Drie keer per week intensief te sporten, waarvan minimaal twee keer overdag in Nunspeet.
  • Dagelijks je voedingsinname bijhouden in een app.
  • Een voor en na foto te laten maken voor scriptie, website en/of social media. (evt onherkenbaar)
  • Ieder geval 10 weken vol houden.
  • Aan het eind schriftelijk feedback geven.

Je voldoet aan de volgende voorwaarde:

  • Huidige BMI is tussen de 32 en 40.
  • Je bent nu een niet-sporter.
  • Je bent in staat om te kunnen lopen en bent blessurevrij.

*Stok achter de deur

Als iets gratis is dan is het ook niets waard en kan je eenvoudig afhaken toch? Dat zou jammer voor jou en mij zijn. Want ik ga er voor 100% voor en dat verwacht ik ook van jou. Als je dit traject normaal zou afnemen kost het je ook echt €1500. Er gaan heel veel uren inzitten namelijk.

Om je te motiveren is het het traject van 10 tot 12 weken echt gratis maar daarna ga deelnemen aan de leuke bootcamps van Veluwe Fit. Je neemt een jaarabonnement bootcamp voor een keer per week, daar na maandelijks opzegbaar. Zo blijf je in beweging. Dit abonnement kost slechts €27,95 per maand, in de kerst en zomervakantie betaal je niets als er geen les wordt gegeven.

Lukt het je om na tien weken nog niet mee te doen met bootcamps omdat je nog te zwaar bent? Dan gaan we verder met personal training in overleg totdat het je wel lukt. Als je eenmaal mee kan doen met bootcamp zal je merken dat verder afvallen veel makkelijker gaat.

Hoe verloopt het traject?

We beginnen met een intakegesprek. Je doel is helder: afvallen. Natuurlijk heb ik allemaal vragen over je geschiedenis. We doen een meting van lichaamsgewicht, vetpercentage, lengtemeting en buikomvang. Een foto van hoe je er nu uitziet ontbreekt natuurlijk niet. Je gezicht kan eventueel onherkenbaar worden gemaakt. Samen maken we je doel concreet en realistisch. Twee tot vier kilogram per maand verliezen is realistisch, 20 kg niet.

We plannen de afspraken in van de trainingen. De trainingen zijn overdag. Tijdens het traject houden we contact. Je kan mij Whatsappen/bellen/mailen als je vragen hebt of je wacht tot de volgende training. Je sport ten minste twee keer per week onder mijn begeleiding. Als je wat verder weg woont dan mag je ook bij een sportschool bij je in de buurt sporten. Dan bel ik die sportschool op en leg ze de situatie uit zodat je ook echt aan de gang gaat en niet rustig aan gaat doen bij die sportschool.

Elke maand hebben we een weegmoment. Sommigen doen dat elke week, ik niet. Een weegschaal zegt namelijk niet alles en je kan er gedemotiveerd van raken. Na een maand heb je zeker resultaat.

Aan het eind van het traject gaan we weer meten en het vieren. Je vult ook een vragenlijst in die ik je geef zodat ik dit gedeelte van mijn opleiding succesvol kan afronden. Daarna ga je verder met je nieuw ingeslagen weg en kom je lekker bootcampen. Gaaf toch?