fbpx

12 WEKEN CHALLENGE

In 12 weken 3-8 kg verantwoord afvallen

Al veel pogingen ondernomen om op gezond gewicht te komen?

Te streng dieet, geen rekening houden met je voorkeuren, apart voor je gezin moeten koken of geen begeleiding. Met als gevolg jojo effect en weer een teleurstelling. Herkenbaar?

Tijd voor een andere aanpak om op gezond gewicht te komen

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. En dat zonder dat je calorieën hoeft te tellen of zelf moet bedenken wat er op het menu moet staan!

Onder begeleiding van je coach stellen we via een app een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt o.a. rekening met allergieën, voedingsvoorkeuren, verdeling van koolhydraten, eiwitten en vetten en maximale bereidingstijd.

Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Meld je aan en boek gelijk resultaat!

100% resultaatsgarantie,

Haal je je doel niet ondanks dat je je voor 90% aan het schema houdt, dan gaan we kosteloos door totdat we wel het resultaat hebben gehaald!

Wat krijg je?

 

  • Uitgebreide intake via Zoom of in de PT studio
  • Voeding afgestemd op persoonlijke voorkeuren
  • 5 coachingsmomenten via Zoom, voor vragen en bijsturing
  • gebruik app

3 maanden voedingscoaching voor

€299

Betalen in 1, 2, 3 of 6 termijnen mogelijk

 

Vul het formulier in door op de knop te klikken. Na het versturen neem ik contact met je op, maken we kennis en doen gelijk aanpassingen. Tijdens het gesprek kan je aangeven in welke termijnen je wil betalen.

12 weken challenge

 

Afvallen en in shape komen gaat nog makkelijker met sporten. Wist je dat de meeste mensen sporten niet leuk vinden? Bij ons wel. We hebben hele leuke groepstrainingen met bodypump en bootcamps. Ook bieden we personal training en personal fitness in kleine groepen. Tijdens de 12 weken Challenge hebben we een gigantische actie:

 

drie maanden 50% korting op sporten en personal trainingen!

Ja je leest het goed. Alleen voor de eerste 10 klanten. Je mag het ook uitspreiden over 6 maanden. Wat jou het beste uitkomt. Zo gaan de kilo’s er nog makkelijker af. Tijdens het intakegesprek bespreken we je mogelijkheden en wat bij je past.

 

Neem een vriend(in) mee en ontvang zelfs 75% korting

Samen sporten is leuker en hou je het nog makkelijker vol. Vul beiden het formulier in en tijdens intake regelen we gelijk de korting.

Eindeloos veel mogelijkheden

Dagelijks zet de app maaltijden voor je klaar. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een alternatief, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt! Ook kun je eigen favoriete maaltijden samenstellen met ingrediënten uit onze database.

Laat je inspireren

Er zijn 2000+ smakelijke recepten beschikbaar met ingrediëntenlijst en een duidelijke bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

Bekijk je voortgang

Bekijk je progressie in de statistieken of voortgangsfoto’s en wijzig zelf je voorkeuren indien gewenst. 

Handig boodschappenlijstje

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 14 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen of laat je boodschappen direct thuisbezorgen via Albert Heijn!

Persoonlijke coach

Plan een wekelijkse Zoom meeting in met je coach om je vragen en voortgang te bespreken. Een goede stok achter de deur. En via de chatfunctie kan je coach je zo nodig bijsturen, of stel zelf vragen.

Sinds januari begonnen met bootcamp bij Veluwe Fit, en dit in maart uitgebreid met voeding coaching erbij. Hierbij word ik door Pim begeleid, het contact is helder en duidelijk. En ik kan je vertellen, je mag echt veel eten!
Als je iemand zoekt met veel ervaring en die een goed luistert oor kan bieden, zoek dan niet langer, bij Veluwe Fit ben je op de juiste plek!

Alice Hendriksen